Η εταιρία Δ.Ι.Τ.ΕΡ. δραστηριοποιείται στη μελέτη και κατασκευή αστικής και εξοχικής κατοικίας, χώρων γραφείων και καταστημάτων, κτιρίων καθώς επίσης και στην ανάληψη και κατασκευή Δημοσίων έργων στην ευρύτερη ζώνη της Θεσσαλονίκης και της κεντρικής Μακεδονίας καθώς και σε όλη την Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων (Ρουμανία-Βουλγαρία), έχοντας κατασκευάσει μέχρι σήμερα σημαντικό αριθμό ιδιωτικών και δημοσίων έργων.

Εμπιστοσύνη - Επικοινωνία

Αποτελεί το πλέον σημαντικό στάδιο για την επίτευξη των στόχων μας. Η σχέση με τον πελάτη είναι ουσιαστική και θεμελιώδης. Η ακρόαση των αναγκών του και η ανταλλαγή απόψεων και ιδεών είναι ο απαραίτητος κρίκος για τον εξειδικευμένο σχεδιασμό και την υλοποίηση των έργων μας με υψηλές προδιαγραφές, τόσο αισθητικά όσο και ποιοτικά.

Τεχνογνωσία

Το επιστημονικό προσωπικό μας μπορεί να αναλάβει όλο το φάσμα των ενεργειών που απαιτεί ένα έργο, ενεργεί πάντα με συνέπεια, ειλικρίνεια και σεβασμό εξασφαλίζοντας την εκτέλεση ενός άρτιου και ποιοτικού έργου. Το συγκριτικό πλεονέκτημα της επιχείρησης συγκεντρώνεται στη φήμη των πιστοποιημένων υπηρεσιών σε Ειδικά Έργα Εξοικονόμησης Ενέργειας αλλά και Περιβαλλοντικής Εξειδίκευσης που διαθέτει. Επίσης, η τεχνογνωσία σχετικά με την εξοικονόμηση ενέργειας και την “έξυπνη δόμηση” αλλά και οι προσωπικές σχέσεις με αντιπρόσωπους που διαθέτουν τα κατάλληλα μηχανήματα και υλικά για την υποστήριξη αυτής της τεχνογνωσίας, προσδίδουν πολύ σταθερές βάσεις και αποτελούν το σημαντικότερο κριτήριο ώστε η επιχείρηση να επιλεγεί σας ο καταλληλότερος συνεργάτης.

Συνέπεια

Σε συνεργασία με τους πελάτες, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες του κάθε έργου, παράγεται το χρονοδιάγραμμα, που θεωρούμε ότι είναι βασικό συστατικό για την επιτυχία του έργου. Η τήρηση του αποτελεί βασικό μέλημα μας.

Τα εφόδια μας

Στα εφόδια μας συγκαταλέγονται – εκτός από τις σύγχρονες εγκαταστάσεις και τον άρτιο μηχανολογικό και μηχανογραφικό εξοπλισμό – το έμψυχο στελεχιακό δυναμικό, που αποτελείται από έμπειρους μηχανικούς διαφόρων ειδικοτήτων, έμπειρους τεχνίτες και εργατοϋπαλληλικό προσωπικό που στην συντριπτική πλειοψηφία του υπήρξε συνοδοιπόρος μας για περισσότερο από δύο δεκαετίες.

Όλα τα παραπάνω μας επιτρέπουν να εξασφαλίζουμε για εσάς άριστη ποιότητα κατασκευής, με σύγχρονες μεθόδους και υλικά σε πραγματικά χαμηλές τιμές.

Αξιόπιστα τεχνικά έργα

Παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα ολοκληρωμένων υπηρεσιών σχεδιασμένες αποκλειστικά για εσάς. Η μακρόχρονη εμπειρία μας εξασφαλίζει την σωστή διεκπεραίωση και των πιο δύσκολων υποθέσεών σας τόσο στην Ελλάδα, όσο σχετικών υποθέσεων του εξωτερικού.

– Εργοληπτικό πτυχίο (ΜΕΕΠ)

– Έλεγχος δόμησης

– Μέλος του Τεχνικού Επιμελητητίου Ελλάδας

– Ενεργειακές επιθεωρήσεις

– Μέλος του ΜΕΚ

– Μέλος του Σ.Α.Τ.Ε.

– Δωρεάν υπηρεσία εκτίμησης στον χώρο σας

– Διεκπεραίωση σχετικών υποθέσεων

– Με ειδικές τιμές για σύνολο έργων